I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Friday, August 3, 2012

study study !

hey I'm back . lama tak mengupdate nie kan . act byk story morry nak cita tp malas nak update . haha . almaklum lah quite busy dgn quiz and test . huhh ! I thought Statistics nie just kira-2 jea , tgk-2 ada gak kena hafal menghafal . tmbah2 PRINCIPLES OF ECONOMICS dah lah kena faham konsep then baru bole apply dlm situation tu . lalala .at first mmg pyah nak phm , lama2 dah okay . yeyeye . suka nya . lalala . what ! bdak Stats kena amik ACCOUNT ? grr . nie yg lemah nie . dah lah takda basic langsung nie . sabar je lah kan . nsib baik ada mmber yg ada basic ACC. apa lg serang dia je lahh , mintak dia ajarkan . so far setakat nie dh phm . Alhamdulillah . Thanks weh .

No comments:

Post a Comment