I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, August 5, 2012

youu !



ahaha , tadi msa tidur i mimpi yellow bird ! what ? pelik sungguh aihh. he hold my hand n tak nak lepas . grrr . dah tu depan umiemio pulakk . OMJ ! apa smua nieeee . Im not in love with him kay , we just friend . thats all .

Friday, August 3, 2012

study study !

hey I'm back . lama tak mengupdate nie kan . act byk story morry nak cita tp malas nak update . haha . almaklum lah quite busy dgn quiz and test . huhh ! I thought Statistics nie just kira-2 jea , tgk-2 ada gak kena hafal menghafal . tmbah2 PRINCIPLES OF ECONOMICS dah lah kena faham konsep then baru bole apply dlm situation tu . lalala .at first mmg pyah nak phm , lama2 dah okay . yeyeye . suka nya . lalala . what ! bdak Stats kena amik ACCOUNT ? grr . nie yg lemah nie . dah lah takda basic langsung nie . sabar je lah kan . nsib baik ada mmber yg ada basic ACC. apa lg serang dia je lahh , mintak dia ajarkan . so far setakat nie dh phm . Alhamdulillah . Thanks weh .