I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, April 23, 2012

call me back !

Assalamualaikum ! incoming call , siapa pulak nie call pagi-2 nie . kaco org tido jea . nasib lah kawan yg cl . apa hal pulak call nie . saya RINDU awk ! ada yg tak kena lah dgn kwn aiwen nie . call just nak gtao rndu aiwen , kut lah si dia yg call best lah jugak kan . hmm . jgn mimpi lah kan . dia dah takda hati kat aiwen , apa bole bt . aiwen just mengharap dri dia . takpa lah you , I paham yg kita takda jodoh kan . tak slh kan I mengharap kat you lagi . bukan nya I ada kacau hdup u pun kan . I takda ngadu kan kat you . lagi 4 hari , if you tak wish kat I and I tak akn mengharap apa-2 dri you lg even I akn force myself utk tak sayang you lg . you , until now I still love you . I akn trus tgu you dear .

No comments:

Post a Comment