I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Wednesday, April 25, 2012

sure or not

Assalamualaikum ! Today , what happen to me . I've to be strong and face this all . Mcm mana bole tetiba comment with him pulak . I'm happy sangat rasa mcm dulu kala jea . kan best we back to normal . syiokk gitu . HAHA .Aiwen tao yg dia tak harap apa-2 from aiwen . Aiwen nie jea lebih-2 kan . If semua buat you terganggu n tak suka kan , I'm so sorry , aiwen takda niat nak gngu dia . masa comment dgn dia tu kan aiwen nak sgt tnya dia something , so I did ( AYAT LEBIH KURANG MCM NIE LAH ) AIWEN : You sayang I lagi ? HIM :Spew x syg tpi for now...let's take some time for us a part... I really syg..but I'm not prepare.. There are why I'm doing this.. I'm the one is the problem.. I need time..I don't know when.. Don't wait on me if you have found someone better than me one day..don't lie.. ayat dia , seriously bt aiwen harap lagi kat dia . aiwen akn tggu dia setakat aiwen mampu . I knoe one day hati you akn terbuka jugak utk aiwen . hope sangat-2 dear .
oh , tidak ! the elmo . If I still with you kan , sure dah dpt elmo tu kan . hmm , bukan rezeki aiwen . apa bole bt kan . dulu mmg harap sgt you akn bg elmo tu , mybee aiwen should harap org lain yg bg elmo tu kan . sure or not ? perlu ke aiwen ttup pintu hati ini and waiting you ? setakat nie aiwen try sayang org lain mcm mana aiwen sayang you . tak bole jgak . I need time to love other guy mybee I cant to this .

Tuesday, April 24, 2012

elmo and cookie monster

Assalamualaikum ! tadi petang dpt call from my aunty . that day you beli elmo ke cookie monster ? I bought both lah aunty but it just smaller one . okay then I'll buy the big one for you . hah really , are sure or not ? later mai singgah rumah i okay . baik . nanti I pi rumah you . tgk-2 i dpt cookie monster .
sekarang , my litte elmo and cookie monster dpt kawan baru :
but I need one more elmo . if I stay with him sure I got the elmo rite . Its okay . just wait mybee someone else gonna give me the big elmo rite . sabar je lahh . today 24 APRIL , smpai jugak AIWEN di Sunway Carnival . sekian lama tidak jejak kaki di sana .
then p naik ats , grr aiwen saw YES ? WHAT ? Kenangan dgn dia , i cant forget it . the sign of yes tu lah jwpn aiwen bt dia dulu . hmm ,

Monday, April 23, 2012

call me back !

Assalamualaikum ! incoming call , siapa pulak nie call pagi-2 nie . kaco org tido jea . nasib lah kawan yg cl . apa hal pulak call nie . saya RINDU awk ! ada yg tak kena lah dgn kwn aiwen nie . call just nak gtao rndu aiwen , kut lah si dia yg call best lah jugak kan . hmm . jgn mimpi lah kan . dia dah takda hati kat aiwen , apa bole bt . aiwen just mengharap dri dia . takpa lah you , I paham yg kita takda jodoh kan . tak slh kan I mengharap kat you lagi . bukan nya I ada kacau hdup u pun kan . I takda ngadu kan kat you . lagi 4 hari , if you tak wish kat I and I tak akn mengharap apa-2 dri you lg even I akn force myself utk tak sayang you lg . you , until now I still love you . I akn trus tgu you dear .

Sunday, April 22, 2012

YOU ! :P

Assalamualaikum ! tiz guy penah jd ' my boy '. caya atau tak dulu dia ( is mine ) . skrg ta lah . his not mine already . for me , he looks cute and BOROY ( word nie lah nama manja dia , aiwen yg kasi ) . aiwen suka tgk muka dia and like to story morry dgn dia .tapi skrg tak lg . semua dah berubah .seriously imissyou so much . and aiwen hope he be the first wish my bday . hmm , all of that hanya lah mimpi kan .

thankyou

Assalamualaikum ! wahai kawan-2 , thanks for ur advice . without hangpa taktao lah what gonna happen to aiwen .I'm happy hangpa always ada dgn aiwen tak kira susah dan senang . friends forever ! :P the latest advice from GUMIHO yg aiwen tak bole nak lupakan . sungguh tinggi harapan tu . he said to me ' , u still syg kn dy lg kn ... so why not just be friends , mne taw someday u and him will make up again someday . ' bole ke kita bsama , persoalan nya ? sabar , we'll never knoe what gonna happen afterward rite . aiwen just need more extra doa . only this way aiwen can do rite now . you , do you still LOVE me ?

Friday, April 20, 2012

a month ! :P

Assalamualaikum ! Alhamdulillah i can face all without you . It very difficult to forget you and I make the decision not to think bout you . Sometime I miss you too but I just tak layan perasaan I . what to do if jd mcm tu ? I tgk pixca you then busy my day with watchin tv . HAHA simple rite . I text him , I knoe he wont reply my text . hmm , 5 mins later I heard beep ! someone text me ? I tak sangka its you . mood : happy seketika ! thankyou . I hope you'll be mine soon , apa yg I mepek nie kan ? wake up? sedar diri ! orang dah taknak buat apa nak kejar lagi kan . let start new life , chaiyuk-2!

Friday, April 6, 2012

saja suka suki !



assalamualaikum ! rutin harian aiwen online facebook . what the fish ! maklum lah duduk uma goyang kaki jea pun . makan tido tgk tv , tu jea tao bt . haha . mcm mna tah tiba-2 berminat nak join contest kat fb nie . walawei mcm tak caya jea . the truth , I'm join . hope kengkawan support aiwen dr belakang naa . kerjasama anda amat dhargai . thankyou so much ! :)

Tuesday, April 3, 2012

celik celik

assalamualaikum ! Alhamdulillah aiwen mampu melihat dunia yg nyata lagi . pon pon ! apa yg bising sgt nie . oh , tidakkk abang posmen datang ! arghh . apa pasal awl sgt mai nie . tgk jam sat , ap dah pukul 11 ! anak dara apa nie bgun lewat nie . bukan slalu kan . hee . nasib ummi takda , if ada dh lma kena berleter kan . huh , lega . after mandi trus lunch . yummy-2 sgt sedap , ummi yg masak lah . japg nak p serang umah angah pulak . apa lagi nak p makan laksa pulak , isk makan jea aiwen tao . badan pun dah bulat nie . tak sdar ke diri nie lagi , janji hati suka .

luahan hati

assalamualaikum ! agak lama tak berbloggin kan . entah la napa malas sgt nak story morry . semua org tak pcaya yg kami dh break , nape eh ? susah ke nak caya ? tak kan . okay , diri sndri pun sedar yg susah nak tima hakikat apatah org lain kan . depa yg byk supports dr belakang tu , thanks byk2 . semua igt aiwen dh kuat dan bole hidup tnpa dia . hati aiwen sapa tao kan . aiwen mmg rndu dia sgt-2 . aiwen harap sgt dia disamping aiwen . apa bole bt dgn sekelip mata ja dia dgn org lain kan . hati nie mmg skt melihat dia dgn org lain . aiwen redha dgn ketentuan Illahi . tak slh kan kta jd sahabat ? kta ptus tak bermakna kta tidak bole jd kwn kan . apa salah aiwen smpai dia taknak berhubung dgn aiwen . tolong bg penjelasan kat aiwen . if u terbaca nie , tolong lah jujur dgn i . i harap sgt kta bole together mcm dulu . gelak ketawa bersma .