I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Wednesday, February 29, 2012

hey EX ! :)



assalamualaikum ! hai ! hai ! kau aku punya ! hee . dulu lah . skrg tak dah meh . masing-2 dgn haluan sendiri . alhamdulillah so far kita still kawan lagi . tak sangka yg dia masih berminat nak pakai baju pink noh . pelik dulu suh takmao pakai . macam-2 alasan bg . after clash baru mao pakai . happy tgk dia pun bahagia .lately nie phone suka berbunyi . ingat kan my dear text or call tp bukan lah :( dia yg text . act both of us taktao nak text apa lah . dah taktao nak text tak yah lah perhabis kdit tu . better p text awek . lagi bagus kan . we just freind tak lebih .

No comments:

Post a Comment