I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Wednesday, February 29, 2012

hey EX ! :)



assalamualaikum ! hai ! hai ! kau aku punya ! hee . dulu lah . skrg tak dah meh . masing-2 dgn haluan sendiri . alhamdulillah so far kita still kawan lagi . tak sangka yg dia masih berminat nak pakai baju pink noh . pelik dulu suh takmao pakai . macam-2 alasan bg . after clash baru mao pakai . happy tgk dia pun bahagia .lately nie phone suka berbunyi . ingat kan my dear text or call tp bukan lah :( dia yg text . act both of us taktao nak text apa lah . dah taktao nak text tak yah lah perhabis kdit tu . better p text awek . lagi bagus kan . we just freind tak lebih .

Monday, February 27, 2012

i will let you go but not now



assalamualaikum ! hai ! hai ! entah macam mana terPOST nie kat fb . that post for adeep ! :( i tao kita takda gaduh apa ke kan . we okay kan just jarang komunikasi . sorry u , i takda niat nak bt u sedih . im really sorry . i sayang u sangat-2 . kalau bole tak nak kehilangan u . seriously i memang terasa lah dgn u . takda time nak spend dgn i . i tao u tga stdy kan . supposed i kena paham keadaan u kan . biasalah unmature lagi dear , belum penah merasai lagi dunia sebagai pelajar universiti ke kolej , poli etc kan . sekarang baru nak jinak-2 kan diri dgn situasi skrg . take time lah dear . hope u bole bg sokongan n dorongan yg positif kat i .kwn i ada ckp memang byk dugaan kalo kita kpel jarak jauh . huh , mula-2 mmg tak sanggup dah lah berjauhan dah tu jarang contact pulak . mana penah macam nie . selalu nya tak jmpa tp senantiasa contact , bole tima lagi lah . nie tak , arghhh . I CANT DO IT . . .


slow slow macam kura kura . i can face this all . i can accept it . i sanggup tima nie sbgai cabaran our relationship and i know everything going be okay n only this way show us yg we btul2 love each other . no matter far u're i still loving you . kbai

Friday, February 17, 2012

believe or not , the truth lah

assalamualaikum ! hai ! hai !
ummi : yun , siap kul 6 nak p jusco !
me : hah , okay siap .
ummi : ajak kwn skali tao .
me : lol , napa ?
ummi : ummi ad appointment lah . at least ad teman lah .
me : jap , nak tnya depa

immediately get the phone
first person . . .
me : weh , bz tak ? jusco jum ?
mal : pkul bapa weh ?
me : kul 6 . aku p amik hg kay .
mal : ap hal bg tao lambat sgt nie . mak aku baru kluar je . aku kena jga adk .
me : ala , takpalah . next time kay .

second person . . .
me : jum teman aku p jusco
yunk : hah , tgu esok lah . kan nak jmpa kat sunway .
me : oh , okay .

third person . . .
me : hey , bt pa ?
perut : tak bt pa . tga rest ja .
me : mai jusco , teman ak .
perut : sorry , aku demam .
(err ,igt kan hg yg dekat dgn jusco bole teman tp tak bole . takpalah )


apa lagi ckp kat ummi yg depa semua ada hal . pujuk ummi ! nak pegi tgk wayang sorang2 lah . bole . nasib baik ummi said ' YES ' . lega dgr tuh . smpai2 jea jusco terserempak hummie n tyrah . igt depa bole join , tapi tak bole cuz depa tga keja . err sabar je lahh . lepak jap dgn depa . buat kecoh kat tmpat depa keja .then straight away p tgv , survey movie . so dah bt kptusan tgk movie nie . memang best lahh . layannn

Wednesday, February 15, 2012

rasa bersalah sangat nie

assalamualaikum! hai ! hai ! what ? him ! sumpah sangat jealous . bole tak jaga perasaan i ? pls .




Ya Allah tabahkan lah hati hamba mu ini . aku suda berprasangka buruk terhadap dia . mungkin ini dugaan buat aku .aku sangat jealous lihat dia dgn org lain . ini petanda yg aku memang menyanyangi dirinya . tima kasih ya Allah beri petunjuk kpd ku .





dear , seriously i nak mintak maaf kat u . i tak sepatut nya jealous tahap tu kan . now , i redha n tima u seadanya . maaf kan i kay . and i know that u love me rite . i love you too . ayat dia hanya Tuhan tahu yg ak merinduinya . (lebih kuang mcm nie lah ) . i pun rindu u jgak . hope sgt kan meet u dear . kbai

Tuesday, February 14, 2012

help my mom

assalamualaikum ! hai ! hai ! a bit bored today . i guess so . what ? i make my day today . goin to maktok house . apa lagi time to buli rayyan . alahai cute lah derr . i love you so much . that y kak long suka buli kamu . jgn marah kay . chill dear .




then help my mom pulak . heee .apa lagi nak tambah income lah . bt part time di rumah sendri .



malam : sempat chat dgn nana . my old friend ! i told her i'm in relationship with him . owh okay . dia tnya sapa yg mintak . ofcoz lah dia kan . akan lah perigi nak cari timba pulak kan . haha . pape jea lah kan . bole pulak dia tak cya yg saia tima dia just show YES ! what ? nana ? hang tak percaya . come on wehh . I'm serious nie dear . I'm begging you . caya lah kay . I'm with him rite now.

Sunday, February 12, 2012

elmo and cookie monster



assalamualaikum ! hai ! hai ! I'm back . setelah lama menghilang diri kan . act i make used my time with jalan-2 . maklum lah afterward nie susah skit nak kluar dah . huhu .dah-2 tak mao cita sdih lol .chill ! hee . okay . the elmo and cookie monster . comel kan . suka sangat dgn elmo . huhu .lately slalu rndu dkat u . napa eh ? tak tao lah .thanks dear cuz hv time layan skype with me . I'm happy . I LOVE YOU SO MUCH ! the songs you sang to me make me laugh to you . hee . bukan tak sdap dear , tp u look so comel lah . kbai