I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Tuesday, January 10, 2012

pening suda ! :?(



assalamualaikum ! hai hai ! :) hmmm . bad day to me ! :( . what to say . i've to go on my life without you ? bole kea kan ? kena tgl kejap pun dh tak tentu hala . pe tah lagi if salah ckp kat you kan . sure rasa bersalah gila gila .am I for you ? I always tanya diri I sendiri . huhu . you . ILOVEYOUSOMUCH ! if bole every moment i nak kata kat you macam tu . tapi i tgk u macam nak tak nak kat i jea . should i tell you the truth .i nak you ! thats all . tu pun kalo bole kan . i asa like i nie 'ss' syok sendiri jea . huhu .Ya ALLAH , tolong lah hamba mu ini . berikan lah petunjuk kpd nya . benar kah dia utk hamba mu ini .

No comments:

Post a Comment