I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, January 2, 2012

great time ! :)

assalamualaikum ! hai hai ! :) today i've great day . morning tokwan . syok tgk tokwan tido . nyenyak nya . bgun agak lewat ae tokwan . its okay lah . nvm .janji ckup tido kan kan .hua hua . mandi pun tak .kemas rumah . maklum lah i tak bole tgk uma tak bapa kemas nie . i kemas kemas , tgk jam dh nak dkt kul 12 tgah hari . oh , tidakkk . i tak mnd lagi nie . rushing p mnd lah . then trus g mkn lah . lauk semalam , nvm . janji sedap . perut kenyang hati gembira . hee .sesi ptg pulak , i main dgn my kezen2 .layan karenahh depa nie . sumpah depa nie banyak songgeh lah . sabarr je lah noh . org tua ckp budak2 mmg mcm nie . kita kna byk bersbr lah kann .ap bole bt kann . ptg tu jgak blik uma . rehat sat je kat uma . then , kluar pulak . planning nak p tutti frutti jea . nak bli ice cream kat tokwan . suddenly make a call kat angah jan . then depa ckp nak p celebrate bufday ayah azmi kat autocity ! wow ! macam best ! mmg best pun . hee . we celebrate his bufday at seoul garden . ummi ckp sekpala around rm20 . bole thn lahh . apa lagi . gila2 makan lah . tgk jea nak abis , cepat cepat g amik yg baru . isk mcm tak makan satu hari jea i n depa makan . heehee . everyone enjoy makan kat situ .mmg boroy lah prut kami smua . hahahaha . jalan jalan cari tutti frutti pulak .sampai suda kat destinasi yg dtuju ..ceh , smua amik sorg satu . okay . smua pakat tgu turn nak timbang berat ice cream . tgk2 adib paling mahal among us ! aish tak bole jadi nie . jeles btul lah dgn dia nie . pas tu p umah maktok jap . then g jusco lah . beli brg skula adk i . aish . dia nie an suka bt last mnt punya preparation. hampeh benor lah kau nie !

No comments:

Post a Comment