I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, August 5, 2012

youu !



ahaha , tadi msa tidur i mimpi yellow bird ! what ? pelik sungguh aihh. he hold my hand n tak nak lepas . grrr . dah tu depan umiemio pulakk . OMJ ! apa smua nieeee . Im not in love with him kay , we just friend . thats all .

Friday, August 3, 2012

study study !

hey I'm back . lama tak mengupdate nie kan . act byk story morry nak cita tp malas nak update . haha . almaklum lah quite busy dgn quiz and test . huhh ! I thought Statistics nie just kira-2 jea , tgk-2 ada gak kena hafal menghafal . tmbah2 PRINCIPLES OF ECONOMICS dah lah kena faham konsep then baru bole apply dlm situation tu . lalala .at first mmg pyah nak phm , lama2 dah okay . yeyeye . suka nya . lalala . what ! bdak Stats kena amik ACCOUNT ? grr . nie yg lemah nie . dah lah takda basic langsung nie . sabar je lah kan . nsib baik ada mmber yg ada basic ACC. apa lg serang dia je lahh , mintak dia ajarkan . so far setakat nie dh phm . Alhamdulillah . Thanks weh .

Wednesday, April 25, 2012

sure or not

Assalamualaikum ! Today , what happen to me . I've to be strong and face this all . Mcm mana bole tetiba comment with him pulak . I'm happy sangat rasa mcm dulu kala jea . kan best we back to normal . syiokk gitu . HAHA .Aiwen tao yg dia tak harap apa-2 from aiwen . Aiwen nie jea lebih-2 kan . If semua buat you terganggu n tak suka kan , I'm so sorry , aiwen takda niat nak gngu dia . masa comment dgn dia tu kan aiwen nak sgt tnya dia something , so I did ( AYAT LEBIH KURANG MCM NIE LAH ) AIWEN : You sayang I lagi ? HIM :Spew x syg tpi for now...let's take some time for us a part... I really syg..but I'm not prepare.. There are why I'm doing this.. I'm the one is the problem.. I need time..I don't know when.. Don't wait on me if you have found someone better than me one day..don't lie.. ayat dia , seriously bt aiwen harap lagi kat dia . aiwen akn tggu dia setakat aiwen mampu . I knoe one day hati you akn terbuka jugak utk aiwen . hope sangat-2 dear .
oh , tidak ! the elmo . If I still with you kan , sure dah dpt elmo tu kan . hmm , bukan rezeki aiwen . apa bole bt kan . dulu mmg harap sgt you akn bg elmo tu , mybee aiwen should harap org lain yg bg elmo tu kan . sure or not ? perlu ke aiwen ttup pintu hati ini and waiting you ? setakat nie aiwen try sayang org lain mcm mana aiwen sayang you . tak bole jgak . I need time to love other guy mybee I cant to this .

Tuesday, April 24, 2012

elmo and cookie monster

Assalamualaikum ! tadi petang dpt call from my aunty . that day you beli elmo ke cookie monster ? I bought both lah aunty but it just smaller one . okay then I'll buy the big one for you . hah really , are sure or not ? later mai singgah rumah i okay . baik . nanti I pi rumah you . tgk-2 i dpt cookie monster .
sekarang , my litte elmo and cookie monster dpt kawan baru :
but I need one more elmo . if I stay with him sure I got the elmo rite . Its okay . just wait mybee someone else gonna give me the big elmo rite . sabar je lahh . today 24 APRIL , smpai jugak AIWEN di Sunway Carnival . sekian lama tidak jejak kaki di sana .
then p naik ats , grr aiwen saw YES ? WHAT ? Kenangan dgn dia , i cant forget it . the sign of yes tu lah jwpn aiwen bt dia dulu . hmm ,

Monday, April 23, 2012

call me back !

Assalamualaikum ! incoming call , siapa pulak nie call pagi-2 nie . kaco org tido jea . nasib lah kawan yg cl . apa hal pulak call nie . saya RINDU awk ! ada yg tak kena lah dgn kwn aiwen nie . call just nak gtao rndu aiwen , kut lah si dia yg call best lah jugak kan . hmm . jgn mimpi lah kan . dia dah takda hati kat aiwen , apa bole bt . aiwen just mengharap dri dia . takpa lah you , I paham yg kita takda jodoh kan . tak slh kan I mengharap kat you lagi . bukan nya I ada kacau hdup u pun kan . I takda ngadu kan kat you . lagi 4 hari , if you tak wish kat I and I tak akn mengharap apa-2 dri you lg even I akn force myself utk tak sayang you lg . you , until now I still love you . I akn trus tgu you dear .

Sunday, April 22, 2012

YOU ! :P

Assalamualaikum ! tiz guy penah jd ' my boy '. caya atau tak dulu dia ( is mine ) . skrg ta lah . his not mine already . for me , he looks cute and BOROY ( word nie lah nama manja dia , aiwen yg kasi ) . aiwen suka tgk muka dia and like to story morry dgn dia .tapi skrg tak lg . semua dah berubah .seriously imissyou so much . and aiwen hope he be the first wish my bday . hmm , all of that hanya lah mimpi kan .

thankyou

Assalamualaikum ! wahai kawan-2 , thanks for ur advice . without hangpa taktao lah what gonna happen to aiwen .I'm happy hangpa always ada dgn aiwen tak kira susah dan senang . friends forever ! :P the latest advice from GUMIHO yg aiwen tak bole nak lupakan . sungguh tinggi harapan tu . he said to me ' , u still syg kn dy lg kn ... so why not just be friends , mne taw someday u and him will make up again someday . ' bole ke kita bsama , persoalan nya ? sabar , we'll never knoe what gonna happen afterward rite . aiwen just need more extra doa . only this way aiwen can do rite now . you , do you still LOVE me ?

Friday, April 20, 2012

a month ! :P

Assalamualaikum ! Alhamdulillah i can face all without you . It very difficult to forget you and I make the decision not to think bout you . Sometime I miss you too but I just tak layan perasaan I . what to do if jd mcm tu ? I tgk pixca you then busy my day with watchin tv . HAHA simple rite . I text him , I knoe he wont reply my text . hmm , 5 mins later I heard beep ! someone text me ? I tak sangka its you . mood : happy seketika ! thankyou . I hope you'll be mine soon , apa yg I mepek nie kan ? wake up? sedar diri ! orang dah taknak buat apa nak kejar lagi kan . let start new life , chaiyuk-2!

Friday, April 6, 2012

saja suka suki !



assalamualaikum ! rutin harian aiwen online facebook . what the fish ! maklum lah duduk uma goyang kaki jea pun . makan tido tgk tv , tu jea tao bt . haha . mcm mna tah tiba-2 berminat nak join contest kat fb nie . walawei mcm tak caya jea . the truth , I'm join . hope kengkawan support aiwen dr belakang naa . kerjasama anda amat dhargai . thankyou so much ! :)

Tuesday, April 3, 2012

celik celik

assalamualaikum ! Alhamdulillah aiwen mampu melihat dunia yg nyata lagi . pon pon ! apa yg bising sgt nie . oh , tidakkk abang posmen datang ! arghh . apa pasal awl sgt mai nie . tgk jam sat , ap dah pukul 11 ! anak dara apa nie bgun lewat nie . bukan slalu kan . hee . nasib ummi takda , if ada dh lma kena berleter kan . huh , lega . after mandi trus lunch . yummy-2 sgt sedap , ummi yg masak lah . japg nak p serang umah angah pulak . apa lagi nak p makan laksa pulak , isk makan jea aiwen tao . badan pun dah bulat nie . tak sdar ke diri nie lagi , janji hati suka .

luahan hati

assalamualaikum ! agak lama tak berbloggin kan . entah la napa malas sgt nak story morry . semua org tak pcaya yg kami dh break , nape eh ? susah ke nak caya ? tak kan . okay , diri sndri pun sedar yg susah nak tima hakikat apatah org lain kan . depa yg byk supports dr belakang tu , thanks byk2 . semua igt aiwen dh kuat dan bole hidup tnpa dia . hati aiwen sapa tao kan . aiwen mmg rndu dia sgt-2 . aiwen harap sgt dia disamping aiwen . apa bole bt dgn sekelip mata ja dia dgn org lain kan . hati nie mmg skt melihat dia dgn org lain . aiwen redha dgn ketentuan Illahi . tak slh kan kta jd sahabat ? kta ptus tak bermakna kta tidak bole jd kwn kan . apa salah aiwen smpai dia taknak berhubung dgn aiwen . tolong bg penjelasan kat aiwen . if u terbaca nie , tolong lah jujur dgn i . i harap sgt kta bole together mcm dulu . gelak ketawa bersma .

Monday, March 19, 2012

ketaqqqq

assalamualaikum ! hai ! hai ! semua duk kecoh sal result SPM . even kat facebook pun . grrr ! 21 mac nie . smua nya akn terjawab . lalala . bapa byk A+ kat slip tu wehhhh ? hope sangat ada lahhhh . aminn . smua calon dah bt terbaik n me also did the best . Ya Allah , berikan keputusan SPM yg terbaik bt diriku dan rakan-2 seperjuangan ku . esok dah 20 hribulan . esok nya lagi . argghhhh . tabah kan hati . insyaallah , aku bole dpt setimpal dgn usaha aku . kbai

Sunday, March 18, 2012

pakcik , kita serupa ! :)

assalamualaikum ! hai ! hai ! jejalan with madihah's family . we went to gurney . saja2 gatal ikut depa . wow , 1st time naik escalator with crutches . macam tak pcaya ja . yeyeye . improvement . next time bole p QB pulak lah mcm nie . tak yah susah naik lift lagi . awesome . eh p cold storage td . jejalan , terserempak satu pkcik nie . irah ckp eh kaklong ada geng . apa dia budak nie ? eee . saja jea nak kena kan org . eh , pakcik pun guna crutches . sama lah kita . takpa jalan sbelah dia . eh , adk bli mna brace tu ? hah ! doc yg bagi lahh . pkcik duk cri jugak . kat mna beli eh ? oh , pkcik p lah kpj . brace ada kat situ la / kbai.

Wednesday, February 29, 2012

hey EX ! :)



assalamualaikum ! hai ! hai ! kau aku punya ! hee . dulu lah . skrg tak dah meh . masing-2 dgn haluan sendiri . alhamdulillah so far kita still kawan lagi . tak sangka yg dia masih berminat nak pakai baju pink noh . pelik dulu suh takmao pakai . macam-2 alasan bg . after clash baru mao pakai . happy tgk dia pun bahagia .lately nie phone suka berbunyi . ingat kan my dear text or call tp bukan lah :( dia yg text . act both of us taktao nak text apa lah . dah taktao nak text tak yah lah perhabis kdit tu . better p text awek . lagi bagus kan . we just freind tak lebih .

Monday, February 27, 2012

i will let you go but not now



assalamualaikum ! hai ! hai ! entah macam mana terPOST nie kat fb . that post for adeep ! :( i tao kita takda gaduh apa ke kan . we okay kan just jarang komunikasi . sorry u , i takda niat nak bt u sedih . im really sorry . i sayang u sangat-2 . kalau bole tak nak kehilangan u . seriously i memang terasa lah dgn u . takda time nak spend dgn i . i tao u tga stdy kan . supposed i kena paham keadaan u kan . biasalah unmature lagi dear , belum penah merasai lagi dunia sebagai pelajar universiti ke kolej , poli etc kan . sekarang baru nak jinak-2 kan diri dgn situasi skrg . take time lah dear . hope u bole bg sokongan n dorongan yg positif kat i .kwn i ada ckp memang byk dugaan kalo kita kpel jarak jauh . huh , mula-2 mmg tak sanggup dah lah berjauhan dah tu jarang contact pulak . mana penah macam nie . selalu nya tak jmpa tp senantiasa contact , bole tima lagi lah . nie tak , arghhh . I CANT DO IT . . .


slow slow macam kura kura . i can face this all . i can accept it . i sanggup tima nie sbgai cabaran our relationship and i know everything going be okay n only this way show us yg we btul2 love each other . no matter far u're i still loving you . kbai

Friday, February 17, 2012

believe or not , the truth lah

assalamualaikum ! hai ! hai !
ummi : yun , siap kul 6 nak p jusco !
me : hah , okay siap .
ummi : ajak kwn skali tao .
me : lol , napa ?
ummi : ummi ad appointment lah . at least ad teman lah .
me : jap , nak tnya depa

immediately get the phone
first person . . .
me : weh , bz tak ? jusco jum ?
mal : pkul bapa weh ?
me : kul 6 . aku p amik hg kay .
mal : ap hal bg tao lambat sgt nie . mak aku baru kluar je . aku kena jga adk .
me : ala , takpalah . next time kay .

second person . . .
me : jum teman aku p jusco
yunk : hah , tgu esok lah . kan nak jmpa kat sunway .
me : oh , okay .

third person . . .
me : hey , bt pa ?
perut : tak bt pa . tga rest ja .
me : mai jusco , teman ak .
perut : sorry , aku demam .
(err ,igt kan hg yg dekat dgn jusco bole teman tp tak bole . takpalah )


apa lagi ckp kat ummi yg depa semua ada hal . pujuk ummi ! nak pegi tgk wayang sorang2 lah . bole . nasib baik ummi said ' YES ' . lega dgr tuh . smpai2 jea jusco terserempak hummie n tyrah . igt depa bole join , tapi tak bole cuz depa tga keja . err sabar je lahh . lepak jap dgn depa . buat kecoh kat tmpat depa keja .then straight away p tgv , survey movie . so dah bt kptusan tgk movie nie . memang best lahh . layannn

Wednesday, February 15, 2012

rasa bersalah sangat nie

assalamualaikum! hai ! hai ! what ? him ! sumpah sangat jealous . bole tak jaga perasaan i ? pls .




Ya Allah tabahkan lah hati hamba mu ini . aku suda berprasangka buruk terhadap dia . mungkin ini dugaan buat aku .aku sangat jealous lihat dia dgn org lain . ini petanda yg aku memang menyanyangi dirinya . tima kasih ya Allah beri petunjuk kpd ku .





dear , seriously i nak mintak maaf kat u . i tak sepatut nya jealous tahap tu kan . now , i redha n tima u seadanya . maaf kan i kay . and i know that u love me rite . i love you too . ayat dia hanya Tuhan tahu yg ak merinduinya . (lebih kuang mcm nie lah ) . i pun rindu u jgak . hope sgt kan meet u dear . kbai

Tuesday, February 14, 2012

help my mom

assalamualaikum ! hai ! hai ! a bit bored today . i guess so . what ? i make my day today . goin to maktok house . apa lagi time to buli rayyan . alahai cute lah derr . i love you so much . that y kak long suka buli kamu . jgn marah kay . chill dear .




then help my mom pulak . heee .apa lagi nak tambah income lah . bt part time di rumah sendri .



malam : sempat chat dgn nana . my old friend ! i told her i'm in relationship with him . owh okay . dia tnya sapa yg mintak . ofcoz lah dia kan . akan lah perigi nak cari timba pulak kan . haha . pape jea lah kan . bole pulak dia tak cya yg saia tima dia just show YES ! what ? nana ? hang tak percaya . come on wehh . I'm serious nie dear . I'm begging you . caya lah kay . I'm with him rite now.

Sunday, February 12, 2012

elmo and cookie monster



assalamualaikum ! hai ! hai ! I'm back . setelah lama menghilang diri kan . act i make used my time with jalan-2 . maklum lah afterward nie susah skit nak kluar dah . huhu .dah-2 tak mao cita sdih lol .chill ! hee . okay . the elmo and cookie monster . comel kan . suka sangat dgn elmo . huhu .lately slalu rndu dkat u . napa eh ? tak tao lah .thanks dear cuz hv time layan skype with me . I'm happy . I LOVE YOU SO MUCH ! the songs you sang to me make me laugh to you . hee . bukan tak sdap dear , tp u look so comel lah . kbai

Tuesday, January 31, 2012

I'm not single

assalamualaikum ! hai ! hai ! layan movie is better than sit quiet macam org tak tentu arah. I'm goodgirl ! so kena kuat . tak bole cepat jeles tgk dia dgn org lain . byk sabar . huh . take time . kbai

Monday, January 30, 2012

couple is trouble

assalamualaikum ! hai ! hai ! terbaca post fb hg . aku sedih dan kecewa ! napa weh ? ada masalah kea ? ap dia ckp org tu bt sma mcm bie aiwen bt kat krul . huh . terasa ! sumpah terasa .what ! dia ckp ak bg harapan kat dia , then tinggal kan . grr ~ mmg penah bg . sorry lah . nak bt macam mana , hati kata sayang lebih kat org lain .mungkin kita bukan jodoh . tak semestinya aku dh kpel , hg tak bole kwn dgn aku kan . dah lahh . byk lagi pompuan . p cari jea . aku tak layak utk hg kan . kbai

Sunday, January 29, 2012

jom merempit !

assalamualaikum ! hai ! hai ! what i doin today ! have a great time with them . lepak di waktu senja . playing kites at R&R bagan .what a wonderful day . takpe2 . texting member . he told me gonna hv race around 7 at there . hah ? mcm tak cya jea . pergh ! mmg btul lah . ad race . ap lagi tumpang sekaki lah layann . haha . gila lah mat rempit skrg nie . keja merempit jea tao . bt lah bnda berfaedah sikit . dah lah time2 maghrib duk merempit . better berjemaah solat lagi lah bgus . dpt pahala . nie tak lumba2 pulak . apa nak jd nie lah dgn zaman skrg nie . slamat beramal . kbai

Friday, January 27, 2012

PM !

assalamualaikum ! hai ! hai ! thanks addin me . hah ! like my pic ? okay , nvm .comment my pic ? okay . thanks lagi . starting ngorat me pulak aihh . haha . pm me ! what ? okay . jwb salam . grr ~ macam2 tanya . i'm not kaunter pertanyaan lol . aduyai . hello , im in relationship with someone lol . tak nmpk ke ? huh . appreciate lah mata tu skit cik abang oi . nie nak marah nie . suda ! suda ! get away from my life lah . kbai

Thursday, January 26, 2012

kiss me !




assalamualaikum ! hai ! hai ! special kiss for u dear ! :) take lah . eh , just ur dream lah wehh . haha . act i sakit mulut lah . arghh . hate this . macam mna bole jd pun tak tao lah kan . bak pepatah org dulu2 kala , org skit mulut nie cuz kurang minum plain water . oh , really ? memang pun . i asik minum air with sugar jea . mana tak nya bole jd kan kan . grr ~ takpelah . start today minum plain water jea smpai baik . but org zaman skrg nie bila dgr jea skit mulut , msti ckp she/he wanna a kiss ? wtf ! euu ! pliss lahh . pelik lah dunia skrg nie kan . pape jea lah . janji tak kaco hidup i suda . perghh . ego jugak i nie . kdg2 jea . ye ke ? idk pulak .i cakap jea skit mulut tp i makan non stop . oh , mann ! bia betik ? grr ~ btul lahh . makan tetap makan . my prinsip ! mcm mna nak diet nie . aduyai . anys suh i try 'julap' , apa ke menda lah tu . i pun tak tao . dah tu kena cri kat kdai cina pulak . huish . lagi malas lah . after tiz i nak control makan jea lahh . haha . kbai

Wednesday, January 25, 2012

Queensbay mall

assalamualaikum ! hai ! hai ! just now p QB . saja buang masa kat sana . haha . takda lah . okay , first thing we done at there . shopping baju utk irah and adib . tournament golf is around the corner . so depa pun kalut lah nak baju baru n macam2 lah . haha . then rehat sebentar bersama boost . perghh . memang terbaik lah . huhu .then p shopping kat skechers pulak . my mom n my aunty beli kasut baru . sale lah kata kan . huhu / jalan jalan , cari makan .! drop kat sushi king . wow ! ramai nya org . full ! tak kira nak makan kat situ jugak . at last ada jugak tmpat kat situ.yummy2 sedap ! unagi ! huh . the best . kulit salmon . not bad . better than sushi king kat sunway lol . takpe ! ada jugak text shauqi . meet him there . jap jea jumpa him . dia keja kat nandos .haha .bkn 1st time jmpa . tao tak he said im shorter than him ! so ? i care ? tak pun . please lah . dah tu byk complain lah mamat nie . tak pasal2 kena penampaq baru tao . sabar jea lahh . awak , i just be the way i am lol . please understand me kay !


the guy complain to me ! what ?

Monday, January 23, 2012

err .what to do ?

assalamualaikum ! hai ! hai !Its really pain ! huh ! what to do . should i tell my mom . tak smpai hati pulak aih . later she might risau me lol . should i keep it quiet ? huh . no idea . pain killer ? sampai bila nak makan tu jea rite . one day kna gthu jugak nie . that day dah gthu nak g check up . tp i’m very scared . hope everything goin okay . hope so .only Allah know what i feel rite now . kbai

Sunday, January 22, 2012

I'm not in mood . kbai

assalamualaikum ! hai ! hai ! I'm in bad mood . what the f*** ! huh . seriously terasa dgn u . takpelah i know who am i to u .serabut kpala otak lah fikir bout this . best kan u bt i macam nie . okay . i accept it .let play the game . hahaha .sometime i tak paham lah dgn boy kan , bila dah dpt apa yg dia nak kan totally brubah . wow ! langsung tak paham lah dgn hampa nie kan . nasib baik sayang . if tak memang lama dah i mengamuk !

Friday, January 20, 2012

u and i

assalamualaikum ! hai ! hai ! :) it to difficult to me lah u . i'll try my best do what u want . but please give some time to sesuaikan diri i . i cant push myself lah u . i baru jea dpt u blik . hope u understand kay . bukan i tak mao try . i nak but u . takpelah just forget it . insyaallah i bole bt u . pray for me

Wednesday, January 18, 2012

YES !

assalamualaikum ! hai ! hai ! :) happy sangat ! what a day . i know u nak thu sgt kan apa jwpn dia rite . kan i dah gthu . bila u blik i will let u the answer rite . so u dah ada kat sni . i will tell the answer either yes or no kan . and i choose yes ! i accept u . huhu . so difficult for i to make a suprise for you . nasib baik i saw that blue word . haha thanks celcom . i guess so . the signboard YES . very meaningful to us . i told him to look at the signboard . that was my answer . he so excited and looks happy same goes to me . i hope we kekal smpai bila2 . and i want u accept the way am i. hee . sayang u so muchh . no one can take you from me .

Tuesday, January 17, 2012

jujur tak i ?

assalamualaikum ! hai ! hai! :) talk bout jujur ? jujur lah pada ku . haha . lirik lagu.let starts . i sayang u . u sayang i kan . dulu plan lain skrg ckp lain kan . cakap tak supa bikin . im sorry dear .i tried to love u . but i cant . i just need u in my life as my bff . hope u understand kay . thanks accept me seada nya . what ? apa yg mepek nie . grr ~ingt masa lampau pulak aihh . first meet u kat kem . u seorg pemalu . perghhh kalah pompuan mehh . tak sangka blik dr kem bru kenal n be friends .all the time texting . thanks my dear friends .sumpah best kawan dgn awk ' shauqi ' .

Monday, January 16, 2012

nyesal ! tidak sama sekali

assalamualaikum ! hai ! hai ! :) today , i went to queensbay mall . picked up my sister at aeroline center . i guess so .act nak bawa tokwan p skali . suddenly he told ' tak nak p lah ' . owh okay , so i said nak bawa rayyan lahh . maktok tak kasi bawa pulak . aduyai . takpe2 . small matter jea . pujuk time . at last maktok n rayyan follow skali . okay . tu diaa kak hin . then masuk dlm mall . igt nak jalan2 jea . tapi ter beli kasut . haha . wow ! got sale meh . rambang mata jd nya . ap lagi amik satu lahh . huhu . cantik kan ? errr ! simple jea . janji selesa nak pakai suda .




grr ~ macam mana nie . i tak jmpa dia pun tadi . i tak sngaja lah . mr shauqi . im very sorry . i dun mean nak bt u macam tu . i blum ready nak face to face dgn u lagi lahh . mybe next time ya . aicemannn macam bersalah gila dgn dia tu . bukan rezeki nohh . huhu . kbai

Sunday, January 15, 2012

inspired by adeep !

assalamualaikum ! hai ! hai ! :) act i malas nak tulis nie . haha . layan cita 27 dresses at tv2 . okay . let we start . today , i bgun so early .at 6 wake up n take a bath . nsib baik my house got air panas . haha . lau tak mmg kesejukan lah.today adib n irah got golf clinic .tapi i macam lebih excited dari depa . haha .macam nie lah my day without jobs . go everywhere i can . then , back to home . what to do ?really tired ! sleep time ! gossh . lama nya i tido .nasib lah my mom pun tak kata apa .smbung blik layan cita 27 dresses . wow . best2. i nak wedding mcm tu lah . i want 27 people who would be my pengapit wearing different dresses . bapak over gila wedding macam tu .tapi syiook pa kann . nak . my dream ! insyaallah it will come true .sayang ! i nak macam tu ? bole kan kan? u must say yes ! hahaha . mampos dia nak korek duit mana lahh kan. i love you so much . kbai

Saturday, January 14, 2012

what a day !

assalamualaikum ! hai ! hai ! :) what a day ! by adeep . hahaha. its morning . wake up . melambat kan diri tuk mandi . on call with my friends . hee . time mandi uh dgr bell bnyi . ohh , tidakkk . someone out there . macam mana nie . should ignore jea . isk . kecian pulak . immediately run p dpn . tgk2 abg pos laju nak anta brg . aicemann.bukan tak nak bkak pintu . my head ad shampoo . sumpah malu nak amik . hehe . then ummi call , tnya bout that .aduyai . nak jwp ap nie . just told the truth . ya Allah , ummi marah , bebel sketika . hahaha. sabar je lahh . whatever it past . lunch ? berpiknik at umah aunty . ummi and ayah attended family day at bkit hijau . haha . i kena tgl .keciann kann . takpelahh i follow my aunty je lahh .after lunchp pacific jap . p beli sluar slack kat adib . gerr ~ pasal sluar pun adib n his father bole kecoh2 . aiyoo . depa dua nie mmg macam tu . pening pala bt nya . then straight away p golf culb . irah n adib got trainning pulak . takpelah .just drop depa . pastu we all nak p tgk madihah . kaka kpd adib n irah . okay , dah msuk keta. blum start enjin lagi . ada keta kancil hentam blkang my aunty pnya keta . huishh ! terkejutt lahhh . hampeh nya pompuan . alhamdulillah everything fine .after maghrib pulak p uma maktok jap then g jusco . beli barang jap .huh ! bapak ramai org kat situ .sabar lagi . then back to home . layan cita mr labuci . wow . best jgak lahh cita tu . tiba2 msg masuk 'kapel dgn ak nak? sbnr nya ak ska kau ! hah ! ap nie .sihat tak kau nie , risau lahh pulak dgn dia nie . sorry , i tak bole tima kau . hope u understand . i sayang kat org lain . kbai

Friday, January 13, 2012

happy happy

assalamualaikum ! hai ! hai !:) baru baru nie g practical keta .on my way p i.d.i where tempat i amik lesen lahh . dup . dap .aicemann . apsal pulak mcm nie . b4 this okay je . akan eden trauma kutt . isk ! impossible lah kan . alhamdulillah 3 jam practical , everything okay and i dgn cikgu selamat . i dah tak langgar longkang macam that day at area desa damai .cikgu ! macam mna i nak focus if cikgu duk nyanyi lagu hindustan n duk ajk i sembang , ayooo ! sbr je lahh . tp best lahh ckgu tu . eh , tak sabar nya nak drive . pusing2 penang . haha .thats all bout driving .before this , duk survey lahh lappy mana yg best . i nak sony vaio ! tp my mom prefer yg lain . she suh i beli TOSHIBA ! what ? macam nama machine basuh jea . tak mao . please ! next choice ! acer mmg out suda ! either asus or apa tah nama .i pun dah lupa meh .soi decide nak asus lah .at 1st ayah dh jmpa lappy utk i . okay ! thanks ayah . wow ! bapak besar lappy tu .ouch . tidak ! immediately cancel takmao .ok fine ,sanggup tak lappy .p pc fair ,mana lah nak tao kut kut ad yg berkenan . tgk2 ! p bt penat jea , takda satu pun yg minat .ummi said " senang2 suh membe ummi yg p cari je lahh " .hmm,up to u lahh . i ikut jea ummi .at last i got it




thanks ummi . i love you so muchh ! :)

Tuesday, January 10, 2012

pening suda ! :?(



assalamualaikum ! hai hai ! :) hmmm . bad day to me ! :( . what to say . i've to go on my life without you ? bole kea kan ? kena tgl kejap pun dh tak tentu hala . pe tah lagi if salah ckp kat you kan . sure rasa bersalah gila gila .am I for you ? I always tanya diri I sendiri . huhu . you . ILOVEYOUSOMUCH ! if bole every moment i nak kata kat you macam tu . tapi i tgk u macam nak tak nak kat i jea . should i tell you the truth .i nak you ! thats all . tu pun kalo bole kan . i asa like i nie 'ss' syok sendiri jea . huhu .Ya ALLAH , tolong lah hamba mu ini . berikan lah petunjuk kpd nya . benar kah dia utk hamba mu ini .

Sunday, January 8, 2012

I wish you were here .

lepak time with them . haha . wanna introduce new friend . his name is azim .dayang a.k.a yunk yg bt event nie . invited all g1 members but they cant come to join us lol .sedihh lahh . its okay . we had fun time jugakk .planning nak lepak jea , but macam mna tah interested nak keja pulak . huhu .tapa mala yg isi borang not me . hee .hope dia dpt keja lahh .















Thursday, January 5, 2012

farahadlina

assalamualaikum ! hai hai ! :) her name farahadlina !



farah , really mntak maaf cuz tak bole kluar dgn hg . dun no why mak i tak kasi hang dgn kau . sorry ya . tak sngaja bt kau macam nie .

ohh no ! ohh tidak ! :P

assalamualaikum ! hai hai ! :) ohh tidakkk ! i've pimple ! macam mana nak hilangkan nie.not in mood already . kbai .

Tuesday, January 3, 2012

3rd of january

assalamualaikum ! hai hai ! :) terjaga dari mimpi pg td immediately trus g solat subuh . huh . mimpi kali nie , mmg tak bole blah lahh . mimpi sal saat saat results spm nak kluar lol . aduyai . apsal lah i mimpi nie . tak best lahh . haha . dari pagi smpai tga hari memanjang online jea . tak online pun tgk tb jea keja nya . huhu .ptg uh kena g dga cramah teori keta kat i.d.i pulak . nasib lah 3 hours jea . tak lah bosan sgt . tp pkcik cramah tu bt lawak sorg2 . kecian tgk dia . huhu . sorry to say lah , i dga pun nak terlelap . smpai mata merah . hehe . ada someone nie tak cnct i sbb ingt i dh berpunya .goshhh ! mana ada lah . mepek btul kau nie .salah ke nak pgl dia 'dear , sayang , abang , baby , bie , darling ' ? tak salah kan kan . btw jeles kea ? haha . setakat nie takda jwpn lg tuk u . hope sabar kay .

Monday, January 2, 2012

great time ! :)

assalamualaikum ! hai hai ! :) today i've great day . morning tokwan . syok tgk tokwan tido . nyenyak nya . bgun agak lewat ae tokwan . its okay lah . nvm .janji ckup tido kan kan .hua hua . mandi pun tak .kemas rumah . maklum lah i tak bole tgk uma tak bapa kemas nie . i kemas kemas , tgk jam dh nak dkt kul 12 tgah hari . oh , tidakkk . i tak mnd lagi nie . rushing p mnd lah . then trus g mkn lah . lauk semalam , nvm . janji sedap . perut kenyang hati gembira . hee .sesi ptg pulak , i main dgn my kezen2 .layan karenahh depa nie . sumpah depa nie banyak songgeh lah . sabarr je lah noh . org tua ckp budak2 mmg mcm nie . kita kna byk bersbr lah kann .ap bole bt kann . ptg tu jgak blik uma . rehat sat je kat uma . then , kluar pulak . planning nak p tutti frutti jea . nak bli ice cream kat tokwan . suddenly make a call kat angah jan . then depa ckp nak p celebrate bufday ayah azmi kat autocity ! wow ! macam best ! mmg best pun . hee . we celebrate his bufday at seoul garden . ummi ckp sekpala around rm20 . bole thn lahh . apa lagi . gila2 makan lah . tgk jea nak abis , cepat cepat g amik yg baru . isk mcm tak makan satu hari jea i n depa makan . heehee . everyone enjoy makan kat situ .mmg boroy lah prut kami smua . hahahaha . jalan jalan cari tutti frutti pulak .sampai suda kat destinasi yg dtuju ..ceh , smua amik sorg satu . okay . smua pakat tgu turn nak timbang berat ice cream . tgk2 adib paling mahal among us ! aish tak bole jadi nie . jeles btul lah dgn dia nie . pas tu p umah maktok jap . then g jusco lah . beli brg skula adk i . aish . dia nie an suka bt last mnt punya preparation. hampeh benor lah kau nie !

Sunday, January 1, 2012

bubbye ! : )

assalamualaikum ! hai hai ! :) pejam celik ! pejam celik ! dh msuk tahun baru kan kan . bubbye 2011 ! everyone sure dh ada azam baru kann ! but i ! hee . blum ada lah . hv to think nie . jeles tgok depa ada plan . macam mana nie . akan nak duk uma jea , tgu org masuk meminang . aishh ke situ lak pikir . hahaha . nak enjoy puas2 lah smpai the day before result spm kluar . amacam okay tak ? bole jd gemuk owh macam nie . goyang kaki kat uma jea nie . kena bt something nie . akan all the time nak jga tokwan kan . btw tokwan getting better so tak yah lah 24 hours kan nak duk dgn tokwan , stg dia rimas pulak kan . grr ~ tolong lahh . give me an idea nie . what to do ? hope blum terlambat nak wish welcomos :


i pass ! :)

assalamualaikum !:) hai .bukan malas nak update blog just takda masa lahh nak online .nak kata bdak skula pun tak dah . busy mcm i yg nak skula esok lusa nie .the day i waiting dh tiba . amik test komputer keta . alhamdulillah i pass . yeyeye . happy : ) .tak sbr nya selasa nie dgr ceramah teori pulakk aih .new year pun celebrate kat kgg jea . hee . main bunga api dgn budak2 . then tido awl . penat main lahh . bgun pg uh , kemas uma maktok . get ready japg ad kenduri doa selamat .so far semua berjln lancar .wahh , ramai yg dtg .mmg meriah lahh . tokwan pun looks much better lah .everyone happy ! huh ! macam macam lauk ada .kurma kambing , kari ikan , kari daging , daging masak hitam , laksa , rojak ,popia pantai road and ada kuih muih .