I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, May 29, 2011

khairul is his name



tiz guy ! sape eh ? tah lah . pape pun thanks sudi be my friend lg . suka suka .

just now , CADBURY jd isu msa chat ! kekeke . apa lah kta org nie . coz bie ta suap dia , dia kta bie tak syg dia ? ta msuk akal lagsung kan .pas tuh bie kta bie just tnggl plastic choc je ,dia duk membebel lg . adess ! sy penting kan perut sy lg lah . sorry lah . tak sngaja . nanti saya suap kan awak kay .

budak comel

afiq rayyan ! kezen paling kecik ! geram lah dgn diA! so CHUBBY lah .



blik je dari penang , kena layan bdak nie . suka2 sgt comel !




saturday and sunday .

check in at northam hotel , penang ! lunch at pdg kota lama ! ate pasembor ,sotong kangkung and sotong bakar ,! mmg terbaik lah . then , round2 at straight quay .wow the place so beautiful , mcm kat us pun ada . tetiba smua dahaga pulak , so singgah lak at tutti fruity .! err ~ so sdapp ! cnt imagine . kta buh sndri ap yg kta nak !

mlm pulak round lagi sementara tnggu nasi kndr beratur bukak ,
1st kmi g lepak at nasi kandar imegresion dlu . baik punya duk minum , ttba dtg sorg laki2 nie ! dia duk berpatun sorg2! tkut gak lah . ttba je muncul ! sah nak jd cg BM , tp tak smpat kan . tuh yg jd cm tuhh .


part yg best skali .NASI KANDAR BERATUR ! woow ! 1st time tgk org beratur pnya lah pnjg sbb nak mkn nasi kandar beratur ! pergh ... mmg terbaik lah nasi kandar nie .. mmg berbaloi lah mkn kat sni . nak tunggu turn pun mmg lama lah . sbr je laahh .

HARI GURU 2011 AT SMTSPP

sorry deh , byk nie je bie smpat candid you all nye photo . yg lain ada kat mun .












Friday, May 27, 2011

2 weeks

hey ! hey ! im back ! holiday time ! time to story morry lah .

after 2 weeks concerned to mid year exam ! ( study lah sgt kan ) hehe .
pergh ! a bit susah la soalan kali nie ! pape pun i did the best lah !
hopefully get flying colours mark lah eh . huhu ..

mcm2 terjdi lam 2 weeks tuh .
HISTERIA !
NO ELECTRIC CURRENT !
NO WATER !
adess , we all thu lah nak dkt cti pun , tp jgn lah terlalu awal ttup elektrik dan air tuh . smpai kta org nak mndi pun kna gna paip pili bomba tuh ! eee ! hate it ! geli ! gatal 1 bdn bila mnd air tuh meh . sabar je lahh kan .

actually byk lg nak story , tapi ta smpat lah . goin to holiday lah .
bubye

Saturday, May 21, 2011

luahan hati . lalala ~ emo



just now , tell him everything . wow ! mcm ta cya la pulak . bie be honest to him .huhu . btw his response ' ta thu ' ? hah? what he means ? i dun understand .

tah2 he thinks im crazy pe ! adess ! how to do ? help me ! !

Tanpamu Sabhi Saddi & Helena dari filem Nur Kasih The Movie

LAGU TEMA Nur Kasih The Movie - Yassin & Tiz Zaqyah.mp4

crying time !

now , stil exam week lg btw gatal and ada hati lg nak p tgk movie lol . bt supa mcm esok exam dia tnya sal movie lak . huhu .hihihihi . watched movie with family . pergh . mmg lyn lah cita tuh . ku menangis !!eh ?silap. ramai yg nangis . especially girls lah .

Saturday, May 14, 2011

--------------------- Blog saya tergendela sementera !---------------------------
----------------------- harap semua bersabar ye ! -------------------------------
--------------------- 2 minggu nie saya agak sibuk dgn ------------------------
----------------------- MID YEAR EXAM ----------------------------------

Saturday, May 7, 2011

HAPPY MOTHER DAY

UMMI , you're the best mom !

meet him lagi !

just now when to jusco with farah , ieyfa , nurin and hakim



then , we meet wan , tunku and others ,



adib , me , adeep



im shorter than him ! grr ~

Wednesday, May 4, 2011

TRIP TO SABAH - part 2















































































TRIP TO SABAH - part 1

take place at
-INTERNATIONAL AIRPORT , PENANG .
-HOTEL PERMONADE , KOTA KINABALU
-HOT SPRING
-SUNGAI ( IKAN KELA )
-MAMUNTIK ISLAND
-MANUKAN ISLAND
-BUKIT BENDERA
-INTERNATIONAL AIRPORT , SABAH
-MOSOPIAD
-PASAR FILIPINA
-OCEAN RESTAURANTS
and others places .