I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Tuesday, April 19, 2011

gelang sabah

lepak2 dgn FARAH ADLINA AZMI . dia dtg rumah . kami ta plan pape pun , on fb then wall to wall trus bt planning jmpa . jmpa pun jap jee . coz farah ta thu nak blik dgn sape . cian pulak kat dia . msa dia otw dtg rumah tuh , cm2 dugaan dia kena . dah lah dia kena jln kaki , sorg2 lak tuh , dah lah pnas smua ckup . cer imaging dia dah lah girl jln sorg2 pas tuh an byk laki2 duk melepak di tpi jln . if dia kena culik , bie gak yg susah . alhamdulillah dia slamat smpai . lega sikit . huhu .farah dtg semata2 nak hanta gelang yg dia bli tuk bie . pergh , she is MY BEST BEST FRIEND lah . sanggup dtg nak bg tuh je . bie SAYANG kamu lah farah . you are the best lahh .. caya lah farah .

at last , farah balik dgn mak dia . nasib baik lah mak dia nak amik dia , lau ta, ta thu lah dia nak blik dgn sapa ann . huhu .kami tunggu mak dia kat dpn rumah , duk lah tunggu nie , mana mak kau , farah ? rupa2 nya mak dia stop kat dpn rumah jiran bie . adess mak dia lupa mana rumah bie . huhuh .

No comments:

Post a Comment