I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, April 18, 2011

buat kecuh at 5 GEOLOGY

time rehat td membe dtg teman . wow asa cm duk kat klas last year pun ada jugak.blh kta kan half plajar dari klas mai lepak kat klas bie . depa dtg bt kecuh2 lah . ada yg plan nak g LANGKAWI lah , GENTING HIGHLAND lah , mcm2 ada . ada yg suggest nak bt bju kls lah.design dy mat anip lah . dia an suka bub2 nie . so serah kan semua kat dia lah an . kami yg lain onn je . mmg ta ksah .
sweet couple kan ? suka tgk depa berdua . mmg secocok. cm pinang dibelah dua .hehe.hope kowg kekal smpai bila2 ye . AMIIN ~ kowg nie tlg lah kuangkan gado ! bie ta suka tgk kowg gadoh2 ye .ta syokk lah .. hehe

nie lah depa yg serang(melawat) bie kat klass. huhu.cian kat depa dari ats kena trun bwh . maklum lah kls berbeza . sdihh ..

No comments:

Post a Comment