I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Thursday, April 28, 2011

today is my bufday ! .

dun no what to said lah . im so happy lah on 27 APRIL .celebrate my bufday at PIZZA HUT jusco with irsa , teah , farah and kak athif je . membe2 yg lain ta join cuz ad hal . tkpe .i dun mind .

smpai2 je jusco , 1st thing kta org done : wash room ! here we come !


- me , farah and irsa -

irsa always make me laugh . suka suka ! kdg2 laugh smpai ta leh nak cover .


nie lah dia , irsa ! dah tk ley cover laugh dia . tu dia , laugh smpai tk ingt org lain pun ad jugak at pizza tuh .


here i , irsa and teah pulak . farah be photographer ! nice poss !


lama gila tk date dgn teah ! huh ! rindu kamu sesgt lah ! nsib my bday kau join ! so happy lahh . thanks yaww ~


who is she ? for the first time , hang out with this cute girl . she is SIS ATHIF a.k.a my senior lah beb . !


mana lah pizza nie ? irsa dh lpar nie ! ehehe


bestie friend forever since primary school lg ..


lagi lagi irsa duk cover laugh . smpai her mom call pun tak sdar .!


tgk tuh , tk pdn duk laugh2 irsa kaco kak athif pulak dahh .


teah ! she mkn 2 chicken wing ! skrg nie dia dh kuat mkn lol ,


asam boi 1 abg ! farah nak try !


bufday girl ? its me . kekeke


big apple ! beli tuk mkn at pizza . btw we all suda kenyang . then , depa suh i bwa blik je .pe lg 6pcs for 1 person ? hehehe


round2 lah after mkn . time nie stop cuz irsa nak btulkan tali ksut die ,


eh , gdis2 comel2 ! so sweet !


hehehe . bt comel pulak girl nie ?isk2 . sapa lah nie ann


e ! cm gedik je dia nie ann .hahaha


DOMO kun ! ADEEP suka ! i ask him to buy bag domo for me


video
membe skula turut wishing at me ! thanks ! SYG KOWG semua .

Monday, April 25, 2011

I'm talkative

hey hey ! talk all the time is my hobby ? is it true ? unbelieveable rite ? kekeke .im just the way i am .sometime my friend , fatin a.k.a ciknek always said that : bising lah ! hehehe . but i just ignore her . sorry dear , i can't control myself lol .


just now , while waiting my sis a.k.a kak hin pick up me at the school i was chatting with my dy a.k.a anip .today topic is food ! huhu . talked bout nasi kandar , susu lembu , ikan bakar , laksa and others . im just suggest where the place should eat that delicious foods .. huhu .

btw , dy told me ' he really miss my a.k.a adila ' i can't imagine how he feel when she not around him . so pity lah you dy . you must be strong . she just go for awhile lahh . everything gonna be fine .

Saturday, April 23, 2011

RED RIDING HOOD



kak hin , kak tini , farah and I went to JJ togther . I text izzati to invite her to join us . she said to me that she will be there with azwa . btw i meet her with mien and miji . err . what ? just said with awa , but now she with others . pape je lahh . AIMAN TA KSAH . kekeke . bie ajak farah and mien accompany me to buy domo kun's bag .tgk2 bag tuh dah ta da . so sadd !



b4 g tgk RRD , we all g .. as usual lah candid time . ! huhu . girls lah katakan . mmg suka part2 nie . . window shopping and candid .




Tuesday, April 19, 2011

gelang sabah

lepak2 dgn FARAH ADLINA AZMI . dia dtg rumah . kami ta plan pape pun , on fb then wall to wall trus bt planning jmpa . jmpa pun jap jee . coz farah ta thu nak blik dgn sape . cian pulak kat dia . msa dia otw dtg rumah tuh , cm2 dugaan dia kena . dah lah dia kena jln kaki , sorg2 lak tuh , dah lah pnas smua ckup . cer imaging dia dah lah girl jln sorg2 pas tuh an byk laki2 duk melepak di tpi jln . if dia kena culik , bie gak yg susah . alhamdulillah dia slamat smpai . lega sikit . huhu .farah dtg semata2 nak hanta gelang yg dia bli tuk bie . pergh , she is MY BEST BEST FRIEND lah . sanggup dtg nak bg tuh je . bie SAYANG kamu lah farah . you are the best lahh .. caya lah farah .

at last , farah balik dgn mak dia . nasib baik lah mak dia nak amik dia , lau ta, ta thu lah dia nak blik dgn sapa ann . huhu .kami tunggu mak dia kat dpn rumah , duk lah tunggu nie , mana mak kau , farah ? rupa2 nya mak dia stop kat dpn rumah jiran bie . adess mak dia lupa mana rumah bie . huhuh .

Monday, April 18, 2011

buat kecuh at 5 GEOLOGY

time rehat td membe dtg teman . wow asa cm duk kat klas last year pun ada jugak.blh kta kan half plajar dari klas mai lepak kat klas bie . depa dtg bt kecuh2 lah . ada yg plan nak g LANGKAWI lah , GENTING HIGHLAND lah , mcm2 ada . ada yg suggest nak bt bju kls lah.design dy mat anip lah . dia an suka bub2 nie . so serah kan semua kat dia lah an . kami yg lain onn je . mmg ta ksah .
sweet couple kan ? suka tgk depa berdua . mmg secocok. cm pinang dibelah dua .hehe.hope kowg kekal smpai bila2 ye . AMIIN ~ kowg nie tlg lah kuangkan gado ! bie ta suka tgk kowg gadoh2 ye .ta syokk lah .. hehe

nie lah depa yg serang(melawat) bie kat klass. huhu.cian kat depa dari ats kena trun bwh . maklum lah kls berbeza . sdihh ..

Saturday, April 16, 2011

NEVER SAY NEVER

ta padan dgn kaki skit p tgk movie . hehehe . ptg tuh , massage time . ustaz from parit buntar dtg dari jauh tuk urut bie . pergh ! mmg terbaik lah . mula2 tuh ta la skit sgt coz sapu minyak panans je . later , ustad start urut , ku menangis lah . air mata meleleh je . smpai ta terkata pape lah . urut pnya urut , ustaz tuh suh lurus kan kaki , tiba2 kaki yg skit tuh lbih pjg dr kaki yg ta skit ! what ? nangis blik lah .. huhu . ustaz kta ta pe , ustaz adjust blik . so , ta yah risau lah .. lega di buat nya .

time duk urut tuh , aunty skeluarga dtg pulak , dpa bt ramai pulak duk tgk bie kena urut . adess .. yg kezen sorg tuh , rayyan nama dia .dia duk laugh kat bie , dia ingt bie duk usik dia la tuh.actually bie duk nangis lah dear .
mlm tuh g tgk movie .ingt kan 4 org je yg g , tgk2 7 org yg g . pergh !!tgk JB 3D . !MOVIE
tuh best lah jugak . byk cita sal life dia cm ne . cm ne dia minat nak nyanyi semua lah . pape pun mmg terbaik lah .

Saturday, April 9, 2011

batu kurau

just now , went there but sesat lol , cari jln ta jmpa . kta org g sna kut highway , and kluar ke bukit merah . pusing pnya pusing ta jmpa pun tmpat rumah org tuh . pe lg semua org bebai lah , tgk kiri dan kanan just hutan or tapak projek tuk buat kereta api elektrik from ipoh-pdg bsr . .my mom and grandmother duk beleter jer spjg jln coz ta jmpa rumah . so we decide blik if better dari cri jln rumah org tuh .