I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, March 14, 2011

its monday !

kakiku p urut .pak aq tuh nama org yg urut bie .dia ckp kaki dh okay cikit . just kena byk sbr lah . tisu nak tumbuh blik , mmg take time skit lah . so i have to be careful lol . pas tuh pak aq kta bt msa nie kena pantang skit lah . ad certain makanan ta blh mkn . adess .. nie yg ta suka dgr nie . if nak cpt baik , so kena ikut lah .


petang uh , pe lagi lepaking at maktok house lah . semua dtg . mcm family gathering pun ada .huhu .. mmg enjoy lah . dah tuh mak tok bt mee kuah special dgn nasi gulai ketam .pergh , so delicious . mmg mkn byk time tuh . suddenly , my aunty-bayah nak p psr mlm .huh , lama ta g an , pe lg mntk money kat maktok , said nak shopping kat psr mlm pulak . . mmg borong sakan lah .

after , makan makan . semua bersantai . borak borak lah . mmg riuh lah smlam .and ad kezen plan nak celebrate bubfday mak dia esok . so ad yg discuss nak bt kT mana lah .so , time to planning .

No comments:

Post a Comment