I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Saturday, March 26, 2011

wedding at kebun sireh


bila wedding kat rumah tok chaq je , msti hujan . kali nie an hujan dari pagi smpai ptg asik hujan je . grr ~ smua org pakat risau . ingatkan hujan cm nie ramai yg ta dtg , tgk2 ramai yg dtg .tu lah org slalu ckp hujan itu rahmat . ternyata smua tuh btul .menu wedding :

pergh . mmg sdap ! rugi lah pd sapa yg ta hadir msa wedding nie .
bie and others mmg bsh kuyup lah , but everyone enjoys lah. ad yg curi tulang pun ada.hampeh tul ! geram tul ! nasib baik bie bt menda simple je . . duk sblh tuan rumah . just hold her bag .
( pegang duit org kasi ) . hehehe .



Friday, March 25, 2011

bulu !

hakimi as mat hank ! dia nie ketua tingkatan kls bie .spoting lah dia nie . best kwn dgn dia tp an yg bie geli dgn dia an dia ad bulu kaki . mmg lah normal lelaki ad bulu kaki . btw bulu kaki dia byk sgt and buat bie geli . dia suka usik bie ! jap2 dtg tyg bulu kaki dia tuh .e .! geli lah ! ta suka ! dah lah curly pulak tuh .

Saturday, March 19, 2011

selamat pengantin baru !


just now , at 8 am away to ALOR STAR . ramai yg p wedding angah alan ( belah pengantin pompuan punya rumah ) . kekeke . smpai sna around 10 am at masjid .kat situ tmpat angah alan akad nikah . dah setel semua tuh , kami p rumah nenek aunty murnita . kena lpak kat situ lu sementara tnggu angah alan tkr uniform . hehe . dari duk saja , my aunty suggest p PEKAN RABU .pe lg , kami p lepak kat sna jap . semua pakat borong mcm2 kat sna lah . after that , kami p pick up others yg ta ikut p rumah kenduri . pergh . layanan mmg terbaik lah . lauk pun sdap ! tunggu lg , mkn smpai tmbh 2x .. kekeke ..







at masjid


aunty murnita 's house

lagi lagi JJ


terserempak anys at popular , jusco . mula2 planning nak tgk movie , suddenly cancel coz kena rushing p rumah maktok . so , madihah and me lpak kat mc donald lah .makan makan kat situ .b4 tuh kami p lah karnival math tuh . jln2 kat area situ , cm ne tah nak tnya miss kat situ . actually tiz programme for children or adults ? miss tuh kat for children je . grr . hampeh tul , bt pnat je g

Thursday, March 17, 2011

The Band Perry - If I Die Young

QUEENSBAY MALL !


lunch with his family and him .


kekeke .with my beloved aunty

peace je bie thu . spm ta ingt pulak ! ahahak .


3 beradik mereka .
rehat bersama kit kat . huhu

Tuesday, March 15, 2011

keep quiet and study ! LIKE ! LIKE !

today, I hv class with Teacher Cecilia . She looks cute and funny teacher .mula2 nak study chemistry la konon bout chemical equation yg kena balanced equation pe smua . amenda tah .. sgt memeningkan pala otak bie . hahaha . my teacher shocked for awhile . she said lama ta ajr chemistry nie . adess .. worry sgt sgt nie . then tarik nafas , its okay teacher . kta blaja ENGLISH je lah .. so , bt la GRAMMAR . . btw just now tuition mcm ta tuition je . feel cm lepaking with friends je .Huhu .. pape pun mmg best tuition arini .. enjoy gila stdy english .

Monday, March 14, 2011

its monday !

kakiku p urut .pak aq tuh nama org yg urut bie .dia ckp kaki dh okay cikit . just kena byk sbr lah . tisu nak tumbuh blik , mmg take time skit lah . so i have to be careful lol . pas tuh pak aq kta bt msa nie kena pantang skit lah . ad certain makanan ta blh mkn . adess .. nie yg ta suka dgr nie . if nak cpt baik , so kena ikut lah .


petang uh , pe lagi lepaking at maktok house lah . semua dtg . mcm family gathering pun ada .huhu .. mmg enjoy lah . dah tuh mak tok bt mee kuah special dgn nasi gulai ketam .pergh , so delicious . mmg mkn byk time tuh . suddenly , my aunty-bayah nak p psr mlm .huh , lama ta g an , pe lg mntk money kat maktok , said nak shopping kat psr mlm pulak . . mmg borong sakan lah .

after , makan makan . semua bersantai . borak borak lah . mmg riuh lah smlam .and ad kezen plan nak celebrate bubfday mak dia esok . so ad yg discuss nak bt kT mana lah .so , time to planning .

Sunday, March 13, 2011

celebraring izzati halim's bufday

JUSCO , BASKIN ROBBIN AND AUTOCITY



yummy ! yummy ! rasberry !













smile : )



farah mmg vote ! suka suka !

jmpa gadis melayu otw to movie .



otw msk subway .


irah and farah tgh lpr !



actually farah nak tunjuk high
heel dia tp ta nmpk .

nice scenery at autocity .



blurring pic .. huhu



tiz tshirt for awa . .

mien and her new friend .


wow ! a bit sexy posing with mien .


new dress up . okay ?


peace je kami thu .Hehehe

Tuesday, March 1, 2011


starting from now , i hv to struggling . study ! study !