I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Saturday, February 12, 2011

GEOLOGY 2011



my new classmates .



nana and I . VERY concern doing add. math .smpai gduh2 ..hehehe


everyone bz bt homeworks. .






cik sarah yg vote nie lah my class teacher . she looks very beautiful . she on her way to marry .HAKIMI suka usik AIN .blh ktakan stiap msa lah . dlm klas jrg cl dia hakimi . we all call dia MAT HANG ! bie pun tak thu apsal call dia cm tuh tp an dia lah ktua klass kmi .while ain si cute tuh pulak penolong ktua klas kami . sweet lah both of them .hehehe ..
dayah , ciknet , tahirah , nabilah , mira and ummi are 1 geng lah in my class . depa nie happy go lucky . all the time suka laugh je thu . plik2 lah depa nie . btw , best lah kowg .cicak nie bkn a lizard kay , cicak nie just gelaran bt dia , dia nie an suka amik benda org . it's doesn't mean dia curi brg org . he just suka usik org .i like his word .cicak always ' TENSION ' .cicak pnya BFF is yat .Actually both of them nie pandai , just dia org nie mls je nak bt homeworks .tonton's hobby is sleeping in the class .cikgu ada ke takda ke , sma je bt dia .. suka tidur and suka g klinik . tah pape lah dia tuh .

org first bt bie majuk is adib . he nak gurau dgn bie . bie tak kcah . tp pda2 lah lau nak gurau pun . bie plg tak suka lau org main nama ayh . i really hate it kay . baru adib thu cm ne bie majuk , padan muka dia !azraf and nabil are best friend . we cl azraf as mat renyeh coz dia suka renyeh . both nie suka jgak mnta mknan . pntg je tgk org mkn .. hehe . yg lain pun sma jgak dgn depa nie . spesis lah katakan .if nak thu azraf slalu lah kena tampar dgn bie . dia suka bt bie geram dgn dia .

bila dgr je nma mun je , msty nak duit je .. huhu .. cm along je dia nie . maklum lah dia nie bendahari klas kami . sometimes , bie mls nak bt homeworks . bie suka copy at dida . dida nie nie rajin bt homeworks jugak and she suka date lam klas with her boy .. mmg spadan lah depa dua . moga2 kekal ye .
ady , shushu and ecah ! yg c ecah nie suka mkn .dia nie comel sgt . bie geram lah tgk pipi dia . yg ady pulak , bie suka pnggl di a.....dy .. bie suka bt dia hot .hehehe ..shu nie suka follow bie and nana bila nak kluar dr klas ..

nana , she my bff .. kmi suka gosip berdua in class .. kami suka sendawa kuat2 lam kls and suka laugh smpai others usha plik at kami .

No comments:

Post a Comment