I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Saturday, February 5, 2011

110205

Today went to library with my junior ,shah and my new bff .go to library , msti lah stdy kan . 1st mmg target nak hbis kan bt PKA . so , I done PKA .. huh. Lega .lama jgak lah at situ . time duk baik pnya stdy , shah kta dia Nampak syed at situ ? mula2 mmg tak cya la.relax je . then , terpndg , tgk2 kwn dia duk tgk kami . mmg terkjut gak ark . ingt kan shah just usik je . rupa2 nya btul ..ingatkan dia nak tgur .tnggu pnya tnggu , dia tak tgur pun . bru tingt yg dia kta tak bersedia lg nak jmpa eman . erm , eman tak leh kta pe lah . dia dh bt kptsn .later , text ummi .. ummi kta kul 2.15 nak amik . so , dah get ready . waiting ummi kat kul 3 jgak lah . time duk tnggu ummi tuh , cm ne tah leh text kat syed . tnya dia nak jmpa tak . mula2 dia cm tak nak je .at last , dia nak , tp time jeles kat kami ! and ummi dh dtg . so , tak smpat lah nak jmpa dia .. sdih sgt2

No comments:

Post a Comment