I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, February 28, 2011

tisu terkoyak

as usual , went to fisio . done all exercises . . doc ask me to do new exercises , so i do ..after do it , i heard POP SOUND ! gelabah terus .then , nak jln pun ta leh . mmg skit yg amat . i started cry like a baby hungry milk . hehehe . i told the doc . he adjust back my knee .. it very pain . mcm nak sepak je doc tuh .. :) lpas tuh drop kat rumah aunty fuzy , coz nak jmpa maktok and tokwan .g jmpa depa , depa kata ' APSAL PULAK KAKI TUH ? TU LAH BUAS SGT ! ' .hah , mana ad buas . so , cita hal sbnrnya kat depa , so ari tuh jgak kna p urut . argh !! tak suka nya ,, mmg skit ! cm dihiris pisau jaa . pas tuh pat thu tisu kaki terkoyak blik . so 3x berturut3 g urut , kakiku dah okay sikit lah . alhamdulillah .. tapi an still kena guna TONGKAT lah ..

Saturday, February 12, 2011

GEOLOGY 2011



my new classmates .



nana and I . VERY concern doing add. math .smpai gduh2 ..hehehe


everyone bz bt homeworks. .






cik sarah yg vote nie lah my class teacher . she looks very beautiful . she on her way to marry .HAKIMI suka usik AIN .blh ktakan stiap msa lah . dlm klas jrg cl dia hakimi . we all call dia MAT HANG ! bie pun tak thu apsal call dia cm tuh tp an dia lah ktua klass kmi .while ain si cute tuh pulak penolong ktua klas kami . sweet lah both of them .hehehe ..
dayah , ciknet , tahirah , nabilah , mira and ummi are 1 geng lah in my class . depa nie happy go lucky . all the time suka laugh je thu . plik2 lah depa nie . btw , best lah kowg .cicak nie bkn a lizard kay , cicak nie just gelaran bt dia , dia nie an suka amik benda org . it's doesn't mean dia curi brg org . he just suka usik org .i like his word .cicak always ' TENSION ' .cicak pnya BFF is yat .Actually both of them nie pandai , just dia org nie mls je nak bt homeworks .tonton's hobby is sleeping in the class .cikgu ada ke takda ke , sma je bt dia .. suka tidur and suka g klinik . tah pape lah dia tuh .

org first bt bie majuk is adib . he nak gurau dgn bie . bie tak kcah . tp pda2 lah lau nak gurau pun . bie plg tak suka lau org main nama ayh . i really hate it kay . baru adib thu cm ne bie majuk , padan muka dia !azraf and nabil are best friend . we cl azraf as mat renyeh coz dia suka renyeh . both nie suka jgak mnta mknan . pntg je tgk org mkn .. hehe . yg lain pun sma jgak dgn depa nie . spesis lah katakan .if nak thu azraf slalu lah kena tampar dgn bie . dia suka bt bie geram dgn dia .

bila dgr je nma mun je , msty nak duit je .. huhu .. cm along je dia nie . maklum lah dia nie bendahari klas kami . sometimes , bie mls nak bt homeworks . bie suka copy at dida . dida nie nie rajin bt homeworks jugak and she suka date lam klas with her boy .. mmg spadan lah depa dua . moga2 kekal ye .
ady , shushu and ecah ! yg c ecah nie suka mkn .dia nie comel sgt . bie geram lah tgk pipi dia . yg ady pulak , bie suka pnggl di a.....dy .. bie suka bt dia hot .hehehe ..shu nie suka follow bie and nana bila nak kluar dr klas ..

nana , she my bff .. kmi suka gosip berdua in class .. kami suka sendawa kuat2 lam kls and suka laugh smpai others usha plik at kami .

Saturday, February 5, 2011

110205

Today went to library with my junior ,shah and my new bff .go to library , msti lah stdy kan . 1st mmg target nak hbis kan bt PKA . so , I done PKA .. huh. Lega .lama jgak lah at situ . time duk baik pnya stdy , shah kta dia Nampak syed at situ ? mula2 mmg tak cya la.relax je . then , terpndg , tgk2 kwn dia duk tgk kami . mmg terkjut gak ark . ingt kan shah just usik je . rupa2 nya btul ..ingatkan dia nak tgur .tnggu pnya tnggu , dia tak tgur pun . bru tingt yg dia kta tak bersedia lg nak jmpa eman . erm , eman tak leh kta pe lah . dia dh bt kptsn .later , text ummi .. ummi kta kul 2.15 nak amik . so , dah get ready . waiting ummi kat kul 3 jgak lah . time duk tnggu ummi tuh , cm ne tah leh text kat syed . tnya dia nak jmpa tak . mula2 dia cm tak nak je .at last , dia nak , tp time jeles kat kami ! and ummi dh dtg . so , tak smpat lah nak jmpa dia .. sdih sgt2