I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Saturday, January 15, 2011

sunday

Bila hari ahad je , msti feel lazy je .argh . mcm tak nak bgun dr tdo lah .bila ahad je msti kena blik hostel .Grrr .. tak suka ! tak suka ! tp nak bt cm ne , kena jgak lah blik an .

Wake up at 9.30 , trus g mandi . then , iron tdung lah .dah la duk lapar smua ckup .no breakfast on Sunday coz bgun lwat , so lunch trus je lah .pas lunch , visit my toksu at hospital . truk jgak la dia smpai duk lam ICU .hope toksu cpt smbuh lah .

From house to the hospital , aiwen asik sleep je . tak pdn dgn bgun lwat , tdo je thu . huhu ,tdo mkn !tdo mkn ! bertambah lah berat badan ku ini .. hehehe

Sampai je rumah , tdo lg .. ngee .isk2 .mmg truk tul lah .pas bgun nak kna get ready nak blik hostel lah .b4 that smpat lg online . huhuh .. BUBBYE ~

No comments:

Post a Comment