I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Saturday, January 15, 2011

jalan jalan cari makan !

Excited sgt bila ummi kata nak p QUEENSBAY MALL ! time to shopping .huhu .tak sdar yg aiwen supposed study not shopping .ummi kata ada reunion dgn kwn2 dia , so ikut je lah ,ummi g reunion yg ayah , kak tini and aiwen kna tunggu . coz kami tak dijmput . sedih trus ..! takpe lah , bg pluang tuk ummi kan .so , ayh belanja mkn kat SECRET RECIPE .mkn CHEESE CAKE .sdap..bertmbh lg lah berat badan aku ..!oh , man ! chubby !later round2 lah kat situ . tak smpai 1 hour , ayh ajk p MC DONALD pulak ! pergh ..mkn lagi . mula2 ckp kat ayh : tak maul ah , kenyang lg .bila msuk je dan2 lapar trus .hehehe ..takpelah.lepak situ jap , tnggu ummi kesygn ..

Later , baru on the way to QB ..grrr .. ramai nya org .! normal lah weekend ! sure rmai .dh lah dgn sale lg .tak thn tgk ! jd rambang mata trus . GIRL .! pantang je tgk yg murah , msti nak beli kan ,.blh kta kan hamper smua shops msuk . msuk je lah , tak beli pun .hahahaha .. just beli bnda yg penting je lah . round2 lah , bila lg nak round2 kan . nanti sure sibuk dgn study je an . so , must use this moment lah .

Sampai rumah around 9 lbih cm tuh lah .. msuk rumah jap .then trus g psr mlm pulak .! jgn tnya nape suka p psr mlm . pe lg lau bkn air TEBU .feveret lo .. and tak lupa jmpa dia kat situ . org ajk p QB tak mau , so terpksa la jmpa kat psr mlm je .jmpa pun jap je lah , tak puas lah . sat je tgk muka dia .mood : sad jap .takpe lah , cuti nanti hang out dgn dia lg . ada sape2 nak join ?

No comments:

Post a Comment