I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Saturday, January 15, 2011

sunday

Bila hari ahad je , msti feel lazy je .argh . mcm tak nak bgun dr tdo lah .bila ahad je msti kena blik hostel .Grrr .. tak suka ! tak suka ! tp nak bt cm ne , kena jgak lah blik an .

Wake up at 9.30 , trus g mandi . then , iron tdung lah .dah la duk lapar smua ckup .no breakfast on Sunday coz bgun lwat , so lunch trus je lah .pas lunch , visit my toksu at hospital . truk jgak la dia smpai duk lam ICU .hope toksu cpt smbuh lah .

From house to the hospital , aiwen asik sleep je . tak pdn dgn bgun lwat , tdo je thu . huhu ,tdo mkn !tdo mkn ! bertambah lah berat badan ku ini .. hehehe

Sampai je rumah , tdo lg .. ngee .isk2 .mmg truk tul lah .pas bgun nak kna get ready nak blik hostel lah .b4 that smpat lg online . huhuh .. BUBBYE ~

jalan jalan cari makan !

Excited sgt bila ummi kata nak p QUEENSBAY MALL ! time to shopping .huhu .tak sdar yg aiwen supposed study not shopping .ummi kata ada reunion dgn kwn2 dia , so ikut je lah ,ummi g reunion yg ayah , kak tini and aiwen kna tunggu . coz kami tak dijmput . sedih trus ..! takpe lah , bg pluang tuk ummi kan .so , ayh belanja mkn kat SECRET RECIPE .mkn CHEESE CAKE .sdap..bertmbh lg lah berat badan aku ..!oh , man ! chubby !later round2 lah kat situ . tak smpai 1 hour , ayh ajk p MC DONALD pulak ! pergh ..mkn lagi . mula2 ckp kat ayh : tak maul ah , kenyang lg .bila msuk je dan2 lapar trus .hehehe ..takpelah.lepak situ jap , tnggu ummi kesygn ..

Later , baru on the way to QB ..grrr .. ramai nya org .! normal lah weekend ! sure rmai .dh lah dgn sale lg .tak thn tgk ! jd rambang mata trus . GIRL .! pantang je tgk yg murah , msti nak beli kan ,.blh kta kan hamper smua shops msuk . msuk je lah , tak beli pun .hahahaha .. just beli bnda yg penting je lah . round2 lah , bila lg nak round2 kan . nanti sure sibuk dgn study je an . so , must use this moment lah .

Sampai rumah around 9 lbih cm tuh lah .. msuk rumah jap .then trus g psr mlm pulak .! jgn tnya nape suka p psr mlm . pe lg lau bkn air TEBU .feveret lo .. and tak lupa jmpa dia kat situ . org ajk p QB tak mau , so terpksa la jmpa kat psr mlm je .jmpa pun jap je lah , tak puas lah . sat je tgk muka dia .mood : sad jap .takpe lah , cuti nanti hang out dgn dia lg . ada sape2 nak join ?

Friday, January 14, 2011

5 GEOLOGY

Two weeks already I at new class , and got new classmates and new teachers .At first , it very difficult to accept this all .but , what can I do .just let it go . my life must go on .

Now , just left nana , shushu , ain and me while membe2 yg lain duk klas lain .majoriti sapa yg bdak 4KA 1 2010 berpecah .mmg menyedihkan coz kami dh biasa brsma . bila duk klas lain , jd kekok .

First reaksi msa msuk klas bru , rasa cm dipulaukan je . mood : so sad .but byk bersbr lah . lama2 dh blh get along dgn depa . ada pangay yg sma pa’ap jgak . bila tgk depa , sure ingat dak2 4KA 1 .

Nana and me , pantang takda teacher lam class or subject make us sleepy , kmi akn chat or mkn . hehe .. normal lah kami nie .one day , nana ad cita something .sapa tak knal bie aiwen ! good listener .,hahaha ..pasan pulak !bukan slalu nak pasan kan .tak sngka pulak yg nana interested kat sorg nie .that boy tuh , blh thn jgak lah . tp suka kaco org .14012011 ,time chemistry –that guy duk kaco aiwen , he called me MINAH ! huh ! hate it .. dia mmg nak kena . suka je usik org bt keja .tak sngka pulak dia nak kaco aiwen . mula2 blh lg sbr then ,aiwen tampar dia 2 kali . padan muka dia .. sapa suh kaco org lagi ann .tima la pdah nya an ..