I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Thursday, December 30, 2010

packing time

Masuk je bilik , wow ! bia btul nie my room . cm tak cya je lahh . kluar blik , tgk kt pintu ada tlis nma ' YUN ' .. ( nama manja : fmily je pngay ) . eh , btul la nie blik I . aduyai , nak duduk pun tak blh . nk kta nie blik kcik tak la ..! coz my room la pling bsr .. normal la girls ~

huh , see around my room , tuh dia buku buku berselerak , baju kurung , t-shirt , track suit pe smua ada ats katil . byk tul keja kena bt nie .tkpe I setel baju baju dulu , letak at sblah tuk lipat msuk dlm bag ..

time to pack books ! wow , thu la CANDIDATE SPM 2011 ! mmg byk buku nak bwk nih . at 1st , nak bwk smua buku buku yg ada la .bila pikir pikir blik , adess ! sapa yg nak angkt kan buku smua nie la .so , kena la plih2 buku yg spatut nya kna bwak an .

pape pun stil blum setel lg , tgk brg2 lain pun byk jugak yg nak kna bwk . make up , sunblock pe smua dh 1 bag , blanket , teddy bear and bantal bucuk dah 1 bag . isk , byk tul yg nk kena bwk nie .

khusyuk tul kmas brg , suddenly uncle called me . ' yun nak ikut tak p PENANG , smbut new year kat sna , nak sgt p , tp brg tak abis lg kemas '. cm ne nie ? takpe , esok ad lagi an ,ckup an nak kmas ! but stil can enjoy ke , while lusa dh nak blik hostel . very hard to make decision la .nk p ke tak nie . my mom dah bg green light nie , should I follow them ke tak nie ..

2 comments:

  1. yaaaaa .. bla blik je , kecuh semua ! hate it !

    ReplyDelete