I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, August 5, 2012

youu !



ahaha , tadi msa tidur i mimpi yellow bird ! what ? pelik sungguh aihh. he hold my hand n tak nak lepas . grrr . dah tu depan umiemio pulakk . OMJ ! apa smua nieeee . Im not in love with him kay , we just friend . thats all .

Friday, August 3, 2012

study study !

hey I'm back . lama tak mengupdate nie kan . act byk story morry nak cita tp malas nak update . haha . almaklum lah quite busy dgn quiz and test . huhh ! I thought Statistics nie just kira-2 jea , tgk-2 ada gak kena hafal menghafal . tmbah2 PRINCIPLES OF ECONOMICS dah lah kena faham konsep then baru bole apply dlm situation tu . lalala .at first mmg pyah nak phm , lama2 dah okay . yeyeye . suka nya . lalala . what ! bdak Stats kena amik ACCOUNT ? grr . nie yg lemah nie . dah lah takda basic langsung nie . sabar je lah kan . nsib baik ada mmber yg ada basic ACC. apa lg serang dia je lahh , mintak dia ajarkan . so far setakat nie dh phm . Alhamdulillah . Thanks weh .

Wednesday, April 25, 2012

sure or not

Assalamualaikum ! Today , what happen to me . I've to be strong and face this all . Mcm mana bole tetiba comment with him pulak . I'm happy sangat rasa mcm dulu kala jea . kan best we back to normal . syiokk gitu . HAHA .Aiwen tao yg dia tak harap apa-2 from aiwen . Aiwen nie jea lebih-2 kan . If semua buat you terganggu n tak suka kan , I'm so sorry , aiwen takda niat nak gngu dia . masa comment dgn dia tu kan aiwen nak sgt tnya dia something , so I did ( AYAT LEBIH KURANG MCM NIE LAH ) AIWEN : You sayang I lagi ? HIM :Spew x syg tpi for now...let's take some time for us a part... I really syg..but I'm not prepare.. There are why I'm doing this.. I'm the one is the problem.. I need time..I don't know when.. Don't wait on me if you have found someone better than me one day..don't lie.. ayat dia , seriously bt aiwen harap lagi kat dia . aiwen akn tggu dia setakat aiwen mampu . I knoe one day hati you akn terbuka jugak utk aiwen . hope sangat-2 dear .
oh , tidak ! the elmo . If I still with you kan , sure dah dpt elmo tu kan . hmm , bukan rezeki aiwen . apa bole bt kan . dulu mmg harap sgt you akn bg elmo tu , mybee aiwen should harap org lain yg bg elmo tu kan . sure or not ? perlu ke aiwen ttup pintu hati ini and waiting you ? setakat nie aiwen try sayang org lain mcm mana aiwen sayang you . tak bole jgak . I need time to love other guy mybee I cant to this .